HTML

hivbosszu

Friss topikok

  • Krisz1968: "Kedves"Újságírók/ Nem tudom mér kell olyanokat írni ami nem igaz!!! Negatív vagyok hála Istenek!!... (2013.05.04. 18:09) Felmentették.......
  • tutulinoo: Sajnálattal vettem észre hogy már hónapok óta nem írtál magadról. Egyszer kétszer hallottam az újs... (2010.02.15. 16:32) Az 50 feletti nő.........
  • Medvehab: Remélem, nem kerülte el a figyelmed ez a cikk! index.hu/bulvar/2009/12/06/hiv-virusos_verebe_mart... (2009.12.06. 20:25) Tényleg nem a világvége?
  • bölcs: Szia Judit! Végre elolvastam a Könyvedet... Nagyon nem dicsérhetem... de talán mégis, ha azt mondo... (2009.06.15. 22:56) "mert bűnösök közt cinkos, aki néma"
  • Undebach: Szia Judit! Mi a helyzet veletek, remélem jól vagytok. A perrel kapcsolatban van valami újdonság?... (2009.04.03. 09:44) A sorsom akarata

Linkblog

Hetero fejek a homokban?

2008.11.25. 20:26 Judit HIV+

Közeledik december 1-je az AIDS világnapja. Ismét lesz 1-2 jelentéktelen mondat „megemlékezés” néhány médiában, néhány szervezetnél és intézményben. Az hogy évente 1x tesznek csak érdemben említést a HIV vírusról, azt a látszatott kelti, hogy Magyarországon nem kell félni, feleslegesen szűrésre menni, mert nálunk nincs nagy baj, vagyis AIDS járvány.

Az emberek ezt el is hiszik!? A legnagyobb baj hogy a közhiedelemben még mindig a melegek és prostik betegségének tartják.

Nah pont ezért kell nekem a SZEMBE közhasznú egyesületet létrehoznom és az emberek szemét felnyitnom az igazság és egészségük érdekében. Mellesleg pont a melegek és prostik azok, akik óvszer nélkül szinte már nem is létesítenek kapcsolatot. Rájöttek lassan már 2 évtized óta, hogy az ő „életmódjuk” a legfogékonyabb erre a betegségre.

A heterok? A legfelelőtlenebbek! Mondván a partnerük nem meleg, nem prosti nincs mitől félni! Hát pont ezért jelentettem fel a volt férjem! Pont ezért akarom az emberekkel és főleg a fiatal generációval megismertetni a történetem.

ÉN IS HETERO VAGYOK, MÉGIS ELKAPTAM!

JAH ÉS A VOLT FÉRJEM ZOLI IS AZ!

 

„Dr. Csohán Ágnes felmérése szerint az 1985 óta diagnosztizált HIV-pozitív magyar nők 90% heteroszexuális kapcsolat során fertőződött meg, 98% külföldi partnertől kapta el a betegséget. Az elmúlt két évben ugyanaz az afrikai férfi csaknem 3tucat nőnek adta át a gyilkos kórt, Magyarországon a legfiatalabb szerelmes, ALIG 14 ÉVES VOLT!”

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivbosszu.blog.hu/api/trackback/id/tr4788488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RaveAcE 2008.11.25. 21:03:14

98% külfölditől kapta? Irdatlan magas ez az arány. Biztos lesz ebből egy nép-nemzeti-öntudatú konzekvencia...

86c 2008.11.25. 22:59:43

esetleg a gárdát ha kérhetném

Híradós 2008.11.26. 05:47:52

Nem inkább a külföldiektől (hiába) várt anyagi jólét reményéről van szó?
Ha már kiderítették, hogy külfölditől kapta, a cikk szerint többen is (tehát tudottan HIV-pozitív emberek járkálhatnak minden következmény nélkül fertőzve a fiatalokat), miért nem tesznek ez ellen valamit????
Tisztelt ÁNTSZ nem lenne ez az Önök feladata????

Tojásleves 2008.11.26. 07:52:53

Nem lenne rossz ötlet valamiféle jelzés kitalálni a HIV ekre,hogyha a kislányunk épp szerelmes kezdene lenni a vendégdiák kolesztársábe,azért meg tudjunk bizonyosodni arról,hogy egészséges a gyerek.nem arra gondolok,hogy tetováljuk minden HIV-es fejére,hogy AIDS meg ne is bilétázzuk őket fel szalaggal,vagy mittomén. Valamit jó lenne kitalálni.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.11.26. 12:46:28

Nagyon egyszerű, nem kell szóba állni velük. Találjanak maguknak szép, ébenfabőrű menyecskét - lehetőleg otthon.

Judit HIV+ 2008.11.26. 15:24:54

Emberek!

A mondanivalómnak nem az a lényege, hogy magyar nők- külföldi férfiakkal szexelnek!
Hanem az, hogy ezek a magyar nők azóta hány magyar férfival voltak együtt? Amelyik nő tudta, hogy beteg lett, szólt a partnerének, használtak óvszert? Vajon hány nő jár-kel köztünk és szexel magyar férfiakkal, úgy hogy nem is tudja, hogy HIV vírus hordozó?
Olyan ez mint a PIRAMIS játék…..egy nő HIV+, aztán megfertőz egy férfit. A férfi a következő hónapokban /vérmérsékletétől függően/ 3-4 nőnek tovább adja. Aztán az a 3-4 nő, szintén tovább adja….3-4 férfinak min. de ez 3-4 férfi valószínű, legalább egy tucat nőt tovább fertőz….és így tovább!!!
Én itt nem a külföldiek ellen beszélek, hanem hogy a HETEROK is vírus hordozók szép számmal. Vagyis nem kell kurvának lenni, vagy melegnek ahhoz, hogy bárkitől elkapd, ha óvszer nélkül szeretkezel.
Persze, az nekem se tetszik, ha egy külföldi úgy van nálunk, hogy segélyből, bűnözésből éldegél, ahelyett hogy dolgozna, s eközben behoznak különböző betegséget is !!
Magyarok is dolgoznak más országokban, valószínű rólunk is gondolnak néha hasonlót, annak ellenére, hogy többségünk tényleg dolgozik, hisz „kint” biztos, hogy többet keresünk.
Tehát még egyszer !! A vírus itt van a HETEROK között. Nem látható, nem érezhető a jelenléte, nem tudhatod kinek az ereiben kering! Mivel csókkal, tüsszentéssel, érintéssel, vagy egy tányérból evéssel nem lehet elkapni, CSAK SZEXEL, ezért használjatok óvszert addig, amíg nem kaptatok az anonim szűrésen egy negatív leletet!!
Azt hogy csak sex útján terjed, onnan tudom, hogy van egy 18 éves fiam és egy 17 éves lányom, AKIK NEGATÍVOK!!
Természetesen együtt élünk, egy wc, egy kád van csak. Én főzők, /elég jól/ én kóstolom, van hogy beleharapnak a csokimba, törölköztek már véletlenül az én türcsimbe, mégis negatívok.
ÉRTITEK MÁR VÉGRE??
Aki szűrés, vagy óvszer nélkül szexel, veszélynek van kitéve!!
DE ez a VESZÉLY GYÓGYÍTHATATLAN, egyenlőre!
NEM HALSZ bele, de ÉLETED VÉGÉIG /Kb.20-50 év/ gyógyszerrel és annak mellékhatásaival kell együtt vegetálnod, az úgymond „minőségi életed”.

Bölcs 2008.11.26. 21:00:16

Én nagyon régóta véradó vagyok és minden alkalommal ki kell tölteni egy kérdőívet, amiben szerepel az a kérdés hogy volt-e szexuális kapcsolata külföldi partnerrel, régebben a nyugati jelzőt is elé tették. Tehát a külföldi mindig is veszélyesnek számított. A külföldre távozó magyarok is félhettek a külföldiektől, mert előbb volt arrafelé a szexuális forradalom, tehát nem a külföldieknek kellett félni tőlünk... Persze most már lehet hogy fordult a helyzet, hiszen azoktól kell félni, akik még nem felvilágosultak a helyzettel kapcsolatban! Itt valóban értékes lehet Judit szerepe! Mert a gyerekek természetesen kíváncsiak, viszont ha a szülővel nincsenek jó kapcsolatban, illetve a szülő időben nem beszél velük erről akár még baj is lehet belőle...
A legfiatalabb szerelmes 14 éves volt? És persze egy külföldi, esetleg afrikai férfiba... ez azért botrányos... semmi fajgyűlölet... de ezeknek a gyerekeknek hol lenne még a helyük? Szórakozni egész éjjel, majd egyedül haza az erdőn keresztül? stb... és a szülők felelőssége?
Tragédia...
Emberek? :)

Julius Z 2008.11.26. 22:21:52

Nagy erőt, bátorságot, kitartást kívánok neked Judit, hogy sikerüljenek a terveid. Fontos, hogy van olyan aki fölemeli a szavát éppen akkor mikor a többségben kialakult a hamis biztonság érzet.

Judit HIV+ 2008.11.26. 22:24:42

Kedves Bölcs!

Ez az amiről beszélek, nem a külföldit, vagy fekete bőrűt kell hibáztatni csak, a szexhez két ember kell, vagyis a magyar nők jelenesetben!!
NINCS PREVENCIÓ, mert minek, ha nincs AIDS járvány. Mint a struccok, amiről nem tudok, nem fáj?
Sok szülőnek sincs fogalma a HIV vírusról, vagy az AIDS-ről, ezért nincs a fiatalokba félsz, illv. óvatosság.
Remélem a te gyerekeid hallgatnak rád és hisznek neked, úgy ahogy azt egy Bölcs szülő megérdemli.
süti beállítások módosítása