HTML

hivbosszu

Friss topikok

  • Krisz1968: "Kedves"Újságírók/ Nem tudom mér kell olyanokat írni ami nem igaz!!! Negatív vagyok hála Istenek!!... (2013.05.04. 18:09) Felmentették.......
  • tutulinoo: Sajnálattal vettem észre hogy már hónapok óta nem írtál magadról. Egyszer kétszer hallottam az újs... (2010.02.15. 16:32) Az 50 feletti nő.........
  • Medvehab: Remélem, nem kerülte el a figyelmed ez a cikk! index.hu/bulvar/2009/12/06/hiv-virusos_verebe_mart... (2009.12.06. 20:25) Tényleg nem a világvége?
  • bölcs: Szia Judit! Végre elolvastam a Könyvedet... Nagyon nem dicsérhetem... de talán mégis, ha azt mondo... (2009.06.15. 22:56) "mert bűnösök közt cinkos, aki néma"
  • Undebach: Szia Judit! Mi a helyzet veletek, remélem jól vagytok. A perrel kapcsolatban van valami újdonság?... (2009.04.03. 09:44) A sorsom akarata

Linkblog

Minőségi élet

2007.10.24. 21:11 -judit-

Ha szólok a kozmetikusnál, fodrásznál, manikűrösnél vagy egy fogorvos magánrendelőjében, hogy fertőzött vagyok, az emberek hátat fordítanak. Ha nem szólnék, felelőtlenséggel vádolnak, a gumikesztyű ellenére is. És ha a kozmetikusom, a fodrászom....stb is HIV-fertőzött?

A kollégáim félnek. Hogy egy tányérból eszünk, hogy egy mellékhelységet használunk, egy levegőt szívunk, egy asztalnál ülünk, egyszerre lépünk be az ajtón reggel, még beszélgetni és nevetgélni is szoktunk együtt, most akkor ők is HIV-fertőzöttek lettek?

Nem, nem kaphatták el tőlem, a HIV nem ilyen egyszerű úton terjed.

Lehet, hogy elveszítem az állásom. A főnököm ma a terem közepére akart ültetni, mint egy rossz magaviseletű általános iskolás gyereket, kinek felelni kell a tetteiért, rosszabb esetben más tetteiért, ártatlanul.
Mindezt azért, mert felvételek jelentek meg rólam, amiket a volt férjem tett fel az internetre, a tudtomon kívül. Ahogy a főnököm fogalmazott: erkölcsi fertő vagyok, rontom a munkamorált és a cég "presztizsét". Nemkívánatos személynek tart, és kérte, hogy adjam be a felmondásom. Ha ezt nem teszem meg magamtól, a kollégáimmal együtt ellehetetlenítik a munkakörülményeimet, és hamarosan én magam akarok majd menekülni.

Azért jó dolgok is történtek ma (már ha jónak nevezhető, hogy a volt férjemnek nem én vagyok az egyetlen áldozata):
ismét találkoztam a volt férjem egyik korábbi élettársával, és biztosított róla, hogy ő is segít megállítani a férfit, akit mindketten szerettünk, és akiben mindketten csalódtunk. (2007.10.25.19.00, TV2, Aktív)

A tárgyalásig már csak hat nap van hátra... .

Judit

75 komment

Címkék: felelem sorstárs diszrkiminacio

A bejegyzés trackback címe:

https://hivbosszu.blog.hu/api/trackback/id/tr63206489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hegyirabló 2007.10.25. 00:25:10

Az a legszomorúbb, hogy a sok ostoba, funkcionális analfabéta ember még azt sem tudja mi a különbség a HIV és az AIDS között.
Csoda, hogy ilyeneket gondolnak, mint a munkahelyeden? S nálunk még jobb a helyzet, mert világelsők voltunk a megelőzésben és a felvilágosításban, el tudom képzelni milyen előitéletek lehetnek például Romániában, de akár nyugati országokban is.

Nem találom a megfelelő szót, nem sajnállak titeket, mert szerintem nem arra van szükségetek. Azt sajnálom, hogy két nőt, Téged és azt a bájos lányt ilyen tragédia ért, egy aljas ember által. Nem is értem az ilyen lelkü embert.

Nem vagyok virológus, nem is értek ehhez, de remélem a TB fizeti a kezelést, korlátlan ideig, és a megfelelő fejlett módszerekkel hosszú és boldog életetek lesz.

FaciaNegra 2007.10.25. 08:12:21

Ha ilyenek a munka helyeden, akkor akár jogi útra is terelheted velük dolgot, mivel ez olyan, mintha azért közösítenének ki, mert más a bőröd színe!
HIV fertőzöttség valóban kizár néhány munkát, de nem hinném, hogy a Tied is közöttük van.

Sok kitartást és szeretetet Neked!

FN

kétkedő 2007.10.25. 08:21:57

Tuti kamu ez a blog ami még a jobbik eset. De ha ne adj Isten még is igaz azért mindenki vágja, hogy a Velvet nem csak szörtelenítőt és tampont tud eladni nőknek hanem egy HIV fertőzött haláltusáját is. Gratulálunk !

Mit lehet a blog végső nagy bölcsessége ? Hogy ha ugyanabban házasságban élsz akkor is menj hetente HIV szűrésre ? Ez lenne az a nagy bölcsesség amiért blogot kellett indítani ? Na ne már.

PangPity 2007.10.25. 08:23:11


A titok,segít neked.
Használd fel az energiát!

Mark 2007.10.25. 09:45:01

Eppen tegnap este neztem a Philadelphia c filmet es azon gondolkodtam, hogy majd' 25 evvel az AIDS/HIV kirobbanasa utan az emberek meg mindig NEM tudnak semmit errol a betegsegrol.teljesen egyutt erzek veled, de az emberek eloiteletet nagyon nehez lesz legyoznod sajnos. Meg a vilag legfertozottebb helyein is - pl Afrikaban - az emberek meg mindig nincsenek tisztaban ezzel a betegseggel es mindennel ami ezzel jar.

Ami a fonokodet illeti: ezzel a hozzaallassal es viselkedessel Amerikaban a szart is kiperelhetned belole, sajnos nalunk meg mindig mas a szitu az ilyen pereket illetoen.

Sok szerencset es kitartast kivanok Neked:

mark

Mark 2007.10.25. 09:49:09

Meg annyit, h nagyon bator nonek tartalak amiert vallaltad ezt nyilvanosan.

Mark

nickita 2007.10.25. 12:33:10

szia judit,
tok gaz, hogy aids-es lettel a ferjedtol. emiatt nagyon sajnallak. biztos mas vermerseklet vagyok, de en a toket leteptem volna a pasinak, ha megcsal es raadasul meg meg is fertoz. mindenesetre biztosan nem fekudtem volna le vele tobbet. a fonokod egy nagy taho, fogalma sincs az aids-rol. biztosan nem lehet vele megbeszelni a dolgot? en nem tudnek ilyen munkahelyen dolgozni. sok kitartast neked is meg a gyerkocnek is. veled vagyok. egyebkent pedig bizz az orvostudomany fejlodeseben. tunetmentesen elhetsz akar evtizedekig is. nekem is van egy ismerosom aids-es. mikor megtudtam, akkor elolvastam rola mindent es bizonyos szabalyok betartasaval tutira nem fertoz meg senkit. meg egyszer kitartast.
udv: nickita

sultzoldparadicsom 2007.10.25. 13:13:42

szerintetek hol lehet a legegyszerűbben tesztet csináltani, és mibe kerül egy ilyen akció?

pepe 2007.10.25. 13:32:38

Tesztet pl a VIII. ker Mária utcai klinikán lehet csináltatni, legutóbb még ingyenes volt, 1 hétre rá megvan az eredmény, ha néhány napon belül kéred, akkor valamennyit fizetni kell.

Judit,
ha komolyan gondolja a felvilágosítást, akkor javaslom, hogy nevezzen meg olyan bp-i helyszíneket, ahol ezt a tesztet elvégzik. A módját sem ártana, ha tudatná az emberekkel, vagy legalább nevezzen meg olyan weboldalakat és forrásokat, ahol tájékozódni tudnak erről a betegségről és a megelőzésről. A személyes tragédiáján túl ezek is húsbavágó kérdések!

Hihetetlen, hogy milyen tudatlanság és felelőtlenség uralkodik ebben a témában.

Egyébként kitartást és sok erőt kívánok!

Hegyirabló 2007.10.25. 14:40:49

Nickita is abba a hibába esett, hogy összekeverte a szezont a fazonnal, a HIV-et az AIDS-el. Mondjuk nem is csodálom, írása színvonalát nézve lehet legalább 16 éves, s gondolta most ír ide valami okosat. Nem jött be.
Szerinte ugyanis "tok gaz", hogy a férj megfertőzte Juditot. Szerintem meg nem "tok gaz", hanem leírtam már, hogy micsoda.
Nem tudom, de az a véleményem, hogy taknyosoknak nem kellene belefolyni a felnőttek dolgába.

Anna 2007.10.25. 15:04:37

kedves Judit!

Én is valami bíztatót dolgot szeretnék neked üzenni. Az én édesanyám régóta foglalkozik HIV+ illetve AIDS-ben szenvedő betegekkel. (a kettő ugye nem ugyanaz!). És az évek során én is több olyan embert ismertem meg így, akik ezzel a betegséggel élnek. Bizonyára neked is elmondták az orvosok, hogy ma már vannak olyan gyógyszerek, amikkel nagyon jól kordában lehet tartani a vírust. Elpusztítani nem lehet még teljesen, de a HIV pozitív állapotot akár évtizedekig fent lehet tartani és akkor még mindi nem az AIDS ellen kell küzdeni! Volt nem egy olyan eset is, hogy csupán ezeknek a "kordában taró" gyógyszereknek köszönhetően olyan jól működött az ember immunrendszere, hogy tulajdonképen ki sem lehetett már mutatni akkora vírusszámot, ami a fertőzésre utal. Fontos, hogy minél előbb elkezdjed a gyógyszerket szedni és egy nagyon tudatos,a testi és lelki egészségedet építő életmódot folytass mert időt nyersz vele magadnak mindenkép.
Bár még a tökéletes gyógyulást hozó gyógyszert nem tlálták fel a gyógyszerészek, de az évek során egyre hatékonyabb szerket fejlesztettek ki. Idő kérdése, hogy kifejlesszék a tökéletes szert, de annyit legalább már lehet tudni, hogy addig is teljes életet lehet élni a meglévő gyógyszerek segítségével, ráadásul hosszan!
a PLUSSZ egyesületet is ajánlom figyelmedbe, mert nagyon sok hasznos tanácsot kaphatsz ott.
Az emberek tudatlanok, igen...és valószínüleg mind ez egészséges, mind a fertőzött embereknek szükségük van az ilyen bátor lépésekre, mint amit most te tettél meg.
Így legalább megtudod, hogy ki az akire valóban számíthatsz körülötted.

Szép napot Neked!
Anna

hivnagyi 2007.10.25. 17:13:45

Hegyirabló, egy picit vitatkoznék veled, nem baj az, ha fiatalok szólnak hozzá a témához, lehet, hogy nem tudnak mindent, de legalább megpróbálnak tájékozódni, ha már senki más nem tájékoztatja őket. Legyünk őszinték, ezek a fiatalok vannak a legnagyobb veszélynek kitéve. Úgy gondolom, jó lenne, ha többen is megszólalnának, a híreszteléssel ellentétben, van az ifjúságban empátia, segíteni akarás, és ha valami megérinti a lelküket, ők lehetnek az igazi segítség a megelőzésben. Mennyivel hitelesebb, ha az iskolában a 16 éves meséli el, amit megtanult – pl. – Judit esetéből. Ilyen segítséggel a hozzáértő előadó sokkal hatékonyabb lehet, aztán a szakszerű előadás kiegészítheti mindazon tudnivalókkal, amit a 16 éves nem mondott el.
Judit!
Örülök neked, a bátorságod példátlan. Kitartás!
Nagyi

atleta · http://www.atleta.hu 2007.10.25. 17:37:55

Hegyirabló: Te is tok feleslegesen okoskodsz am a HIV/AIDS kulonbsegrol. Ertelmetlen ezzel leugatni valakit, aki aggodik amiatt, hogy elkapja a fertozest. A ket dolog megkulonboztetesenek csak a fertozott szempontjabol van ertelme, kivulallokent (aki kapcsolatba kerul a fertozottel) totalisan mindegy, hogy kitort-e mar rajta a betegseg, vagyis, hogy a fertozese eljutott-e mar abba a stadiumba, hogy tuneteket produkaljon. Fertozni igy is, ugy is ugyanugy fertoz.

Persze baromira egyszeru lehulyezni meg leugatni a masikat, mert akkor bele sem kell gondolni abba, hogy mit miert csinal, vagy mond. Csak nem tul celravezeto (ettol meg inkorrektek a blogger munkatarsai, de a felelmuk ertheto).

( K.I.E.M.E.L.T...H.O.Z.Z.Á.S.Z.Ó.L.Á.S ) 2007.10.26. 13:05:16

avacado23

"miert erzi a tobbseg cikinek azt, hogy hiv tesztet kerjen az uj parjatol?
nalam ez alap. ha valaki ezen megsertodik, akkor nincs is keresnivaloja mellettem..."

Abszolút igaz!
A HIV-től függetlenül lesz az ilyennel gond bőven!

2007.10.26. 13:44:39

Ciki? Soha eszembe sem jutott kerni...

Olimpiq · http://ossejtterapia.hu/ 2007.10.26. 13:48:09

Nezzetek meg az ossejtterapia.hu oldalt
Felnottkori ossejtszaporito keszitmeny. Sok betegsegen segit, talan a hiv fertozesen is.

( K.I.E.M.E.L.T...H.O.Z.Z.Á.S.Z.Ó.L.Á.S ) 2007.10.26. 14:08:03

"Ciki? Soha eszembe sem jutott kerni..."

Na akkor a blog tanulsága összefoglalva:

Akinek nem jutott még soha eszébe, hogy van HIV meg sok egyéb kellemetlen vírus, amit szexuális úton könnyebb elkapni, mint a moziban popcornt rágcsálva, az holnap gondoljon erre is! Újabb agyfárasztó teher a túlhajszolt, nehéz világban. Persze csak ha teheti ezt a rágondolás dolgot! Ha nem, és pórul jár, akkor indítson blogot, írjon könyvet, hogy ő bizony erre mégcsak nem is gondolt!
:))
komoly ügy...

( K.I.E.M.E.L.T...H.O.Z.Z.Á.S.Z.Ó.L.Á.S ) 2007.10.26. 15:11:02

Olimpiq:

"Egy órán belül legalább 50%-al több őssejtünk lehet!"

És a Nobel díjra pályáztatok már? Gyorsan tegyétek meg, el ne vigyék előletek!
Még egy kérdés: ez a "kicsike" szélhámosság jól hoz a konyhára? Vagy még nem tudod, mert csak most indultál az úton?

Hensen 2007.10.26. 16:22:06

Előttem mindenki elmondták a lényeget, legalábbis ami a felszínen van.
Gáz ha az ember közelében HIV fertőzött él, bármilyen nagylelkű toleranciát is tanúsítunk, ösztönösen tiltakozunk a közelségétől. Sajnos fodrász, munkahely, egyebek sem kivételek. A HIV csendben terjed, sok év múlva is fertőz, és max egy kósza vérvizsgálat mutatja ki. Akkor már inkább ebola. 2 hétnél tovább nem fertőz, max a holttest. Ezért is lehet megállítani.
Évek (évtizedek) óta rettegünk hogy észrevétlenül (?) elkapjuk a vírust, és most Judittól hangos a média. Valaki megkérdőjelezi hogy kamu a blog, valaki elfogadja. Engem nem érdekel, közvetlenül vagy közvetve valós problémáról van szó. Közeleg a AIDS világnapja, akár lehet egy megrendezett történet is, de mint mondtam nem ez a lényeg. A Philadelphia is "csak" egy történet. Nézzük úgy mint egy valóságshow-t....A mondanivalója ugyanaz, legfeljebb sokkol néhány embert a történet.
Szerencsétlen (ex)férjet is tudom sajnálni, de ami a sajtóban lejött, az alapján meg is tudom vetni. Ehhez azonban előbb meg kellene hallgatni őt is.
Ilyen és ehhez hasonló helyzetekben viszont át kellene gondolni mi is a teendő. Félreértés ne essék, még nem mondták ki hogy bűnös, nem kívánok itélkezni, de feltételezve a legrosszabbat, ez az ember közveszélyes! Bármelyik pillanatban fertőz! Napok helyett hetek hónapok telnek el a vizsgálatig, amíg fertőz....akinek módja lenne az eljárást befolyásolni, szintén veszélyben van....Egyszerűen nem értem. Madárinluenzáról már a holdon is tudósítanak, itt egy közveszélyes HIV fertőzöttet betesznek a "többiek" közé. Elfogadhatatlan!
De úgy látszik csak nekem fontosabb az egészség ma mint a 17 éves taxissztrájk évforduló amiért nem szégyelltek kimenni az utcára....
És ami felháborít: "súlyos testi sértés"! (az Indexen olvastam e szavakat) Az emberölés sokkal humánusabb (gyorsabb), és szigorúbban büntetik. El lehet gondolkodni! Majd ha meghalt valamelyik áldozat, akkor "halált okozó súlyos veszélyeztetés" lesz belőle? Az én értelmezésemben ez "különös kegyetlenséggel elkövettett előre kitervelt gyilkosság" a történet.....
Kedves Judit, a munkádat végezd a legjobb tudásod szerint, nem kell külföldre menni precedens perekért, a munkaügyi bíróságban itthon is megbízhatsz. Sajnos a munkáltatók ezt nem tudják, óriási mértékben bukjál el a munkaügyi pereket! Sajnos azonban pár milliós kártérítés nem biztos hogy mindenben kárpótol ha a munkahelyedet elveszíted. A te helyzetedben csak idő kérdése hogy mikor (és hogyan) kell elmenned, én csak titkon bízom benne hogy érkezik ilyen jellegű felajánlás, neked azt javaslom hogy ügyelj a munkádra, és ha teheted beszélj egy ügyvéddel.

Most kívánok jó hétvégét!

János 2007.10.27. 11:27:45

Szia,
Neharagudj a kérdésért,de nem voltal prostitúált (Ani) néven hírdetve az interneten?

Barbó 2007.10.27. 18:53:35

Szia,

Sokan írtak már sok okos dolgot. Én csak abban szerenélek megerősíteni, hogy a főnököd NEM teheti ezt veled. Mondd el neki szépen, hogy ez diszkrimináció, ami mint tudjuk tilos. Nemre, fajra, felekezetre és egészégre vagy betegségre tekintve egyaránt. Ha még ráadásul volt is olyan hülye, hogy előtte elmondta neked, hogy nem a munkáddal van gond, hanem azzal, hogy fertőzött vagy, akkor nyert ügyed van! Tudom ez sovány vigasz ahhoz képest, hogy egészséges is lehetnél, de attól, hogy fertőzött vagy még nem kell bebújnod a lakás mélyére és vegetálnod! Mert neked is jogod van mindenhez, mint a többi embernek. Kérdezd meg nyugodtan a főnököd, hogy az alkotmányos jogok mondanak-e neked valamit. Ilyen nyílt lábbal tiprás esetén még a magyar bíróságok is a javadra döntenek. És hidd el számít!

Valaki 2007.10.28. 10:46:53

Prostituált a neten.... János, én figyelemmel kísértem az újcágcikkeket, állítólag a Judit volt férje tette fel a fotóikat, Judit tudtán kívül.....és már megint valaki, akit jobban érdeklik a szexképek, mint az, hogy ilyen állatok vannak az országban, akik felelőtlenül fertőzgetik az embereket, meg hogy a legtöbben azt sem tudják, hogy mi a különbség az AIDS és HIV között..na gratulálok...
Judit, kitartás.

koalamaci 2007.10.28. 16:53:03

Sziasztok !

Először is, bocsánatot szeretnék kérni, hogyha kicsit hosszúra nyúlna az írásom.

A véleményemet kívánom megosztani veletek és bármilyen reakcióra kíváncsi volnék !

Én úgy gondolom, hogy ez az egész ún. "AIDS botrány" ez csak és kizárólag a pénzről szól. Szerintem, a szereplők mégcsak nem is HIV pozitívak. Össze vissza megy a hazudozás a bulvársajtó hasábjain, egymásnak teljesen ellentmondó dolgokkal. Gondoljatok bele, mondjuk még ha meg is jelenik valami könyv vagy film, 1-2 éven belül ki fog ezekre az emberekre emlékezni ? Nekik meg gondolom már most megérte, de valószínűleg annak, aki ezt az egészet menedzseli, kordában tartja. A tévében is amit mutattak a nőről felvétel, szerintem ő marhára nem ment át lelkileg azokon a dolgokon, amiről beszélt...

Meg logikusan gondolkodva, én, ha olyasmire vetemednék, mint amit a csávó csinált, szerintetek, akármilyen botrány robban ki ezzel kapcsolatosan, hozzájárulnék én ahhoz, bármilyen szinten, hogy képeket jelentessenek meg rólam a sztorimagazinban ? A múlt és a jövő fényében ?

Meg ugye ott vannak azok a dolgok, amiket az itt beírók is említettek már, hogy manapság, ha még ugyan gyógyítani nem is lehet, de tényleg be lehet úgy állítani már a szervezetet gyógyszerek nélkül, hogy gyakorlatilag, teljes életet élhet egy HIV fertőzött, sőt akár gyereket is vállalhatnak ha már megfelelőek a körülmények, szóval nekem ez valahol tényleg kicsit olyan, hogy a buta, tudatlan emberekre próbálnak meg ezzel hatni, hogy úristen, 29 éves élőhalott vagyok, sose lehet gyerekem stb ( ő a 3. szereplő, aki hol gabriella, hol krisztina néven van feltűntetve ).

És szerintem azért kicsit gáz, hogy ilyen szinten próbálják megtéveszteni az embereket, szerinetm amúgy úgyis majd az lesz ennek az egésznek a vége, hogy majd az lesz a nagy hír, hogy kamu volt az egész.

xy 2007.10.29. 09:07:36

Koalamaci, egy bírósági tárgyalás nem lehet kamu. Várjuk meg, és lesz bizonyíték vagy az igenre vagy a nemre. A "teljes élet" pedig csak az évek számában lehet esetleg teljes (erre sincs azonban még bizonyíték). Keress férfit vagy nőt - egészségeset -, aki felvállalja a fertőzött partner szerelmét és egy esetleges gyermeket. Két fertőzött ember még nehezebben lehet egy pár Magyarországon (a helyi körülmények miatt - nem részletezem).
Aztán az sem lenne baj, ha találnál olyan embert, aki a HIV-re gyógyszereket szed, örülni fog, hogy egyáltalán van valamilyen gyógyszer, de kérdezd meg tőle, hogyan viseli a mellékhatásokat, erre már egyik sem fog lelkendezni. Hidd el, nem egyszerű.
Persze, millió más betegség van, ami sokkal rosszabb, de mindenkinek a maga baja a legnagyobb.
Végül tedd fel magadnak a kérdést, vajon cserélnél-e bármelyikükkel?
Persze, tudom, te vigyázol magadra!
Helyes!
Mindenkinek ezt kellene tennie!

xy 2007.10.29. 09:14:17

Ja, még valami!
A HIV/AIDS témakörről, tudnivalókról rengeteg információt találsz a aids.lap.hu oldalon. Persze akad ott néhány butaság is, dehát ez végülis egy tematikus linkgyűjtemény, nem feltétlenül kell vizsgálnia a tudományos megalapozottságot. Ott azt is megtalálhatod, hol és mikor lehet elmenni szűrésre.

sense 2007.10.29. 12:35:16

Szia,Sziasztok!

Nem ez a történet tényleg valóság.Én személyesen is ismerem a történet szereplőit.Sajnos!!!És annyit hozzá ,hogy Judit ugyanolyan felelőtlen életet élt mint a férje Zoltán.Sűrűn váltogatta partnereit,néha anyagi ellenszolgáltatás fejében.Madamkodott,volt mikor a leányzó nála lakott.Drogozott,és alkalmi díler volt .A közvetítő szerepét játszotta.Valamint az őt hirdető képeket nem a Zoltán helyezte az oldalra hanem Judit.Én is rendelkezem két fotóval amit az iwiw-ről töltöttem le januárban.Ezeken a képeken Judit piros fehérneműben pózol,és necc harisnyában.És ez az ő általa nyitott lap volt.Lánya képével valamint az ő általa megadott személyes adatokkal.Kérdem én egy jó érzésű kétgyermekes anya feltölt ilyen jellegű képet(fehérneműs,kihívóan pózoló) egy más célra.Egyébként gondolkodom rajt ,hogy elmegyek a tárgyalásra,és tanúskodom,hogy a Judit féle nők ne tudják sajnáltatni magukat mikor ugyan olyan felelőtlen,és társadolom romboló életet élnek mint az akit vádol,vádolnak....Tehát ennek a sztorinak csak két szenvedő alanya van azok pedig a gyerkőcök!!!

sense 2007.10.29. 12:53:12

Javítás:Kérdem én -egy jó érzésű kétgyermekes anya feltölt ilyen jellegű képet(fehérneműs,kihívóan pózoló)egy más célra létrejött lapra???

Andesz 2007.10.29. 14:06:42

Szia Judit! A volt férjed azt nyilatkozta a TV-ben, hogy 200. novemberében diagnosztizálták nála, hogy HIV pozitiv. De nem tudod, mikor volt együtt azzal a nővel, aki őt megfertőzte?

Kissné Mária 2007.10.29. 17:07:19

Kedves "jóindulatú" "jóakaró" sense!Sem a bíróságot, sem engem nem érdekel Judit felelőtlen előélete vagy a meztelen fotói.Engem és minden normális embert az érdekel hogy, Zoli megfertőzte-e azt a lányt akivel éppen járok, vagy a barátom nőjét, vagy a rokonom lányát? Az érdekel hogy direkt fertőzőtt ez a férfi? Mert ha igen- akkor ez egy állat!Ennek a két nőnek elég büntetés a betegségük! Te meg a hozzád hasonlok mit akartok még az áldozatok nyakába akasztani? Én örülök hogy Judit bátran kiáll és könyvet is ír, így SZÓLVA HOZZÁNK TUDATLAN EMBEREKHEZ hogy a HÍV VÍRUS TERJED MAGYARO.és nem bízhatsz senki adott szavában,mert nem tudhatod kível feküdt le a párod régebben...Az IWIWEN minden nő tesz fel magáról sexis fotót, én is mert jól nézek ki.Minden nő feslett aki fehérneműbe pozól?Ez csak egy irigy és PRŰD nő állíthatja!Egy biztos nem lehetsz BÁTOR mint Judit hogy a bíróságon rágalmazd mert bízonyítani kéne.Mit akarsz elérni vádjaiddal?Zoli attól még tovább fertőz és bűntetett előéletű. Nem furcsa hogy Zoli családja,barátai is Judit mellett tanúskodnak?Sajnálod a gyerekeit? Te álszent, éppen a vádjaiddal teszed tönkre a gyerekei életét!!Judit kitartás és köszönjük hogy figyelmeztettél mindenkit a VESZÉLYRE!!!

sense 2007.10.29. 18:30:39

Kedves Mária!!!

Ha már Judit előéleténél tartunk a bíróságot annyiból érdekelheti,hogy milyen volt mert így nem lehet kizárni ,hogy nem a Zoli hanem esetleg drogfogyasztás vagy az egyéjszakás kapcsolatokban fertőződött -e meg.Egyébként ezek a sorok nem vádak akinek szólnak az pontosan tudja.A gyerekek meg már sajna sok olyan dolgon átmentek,és láttak ami nem éppen pozitívnak mondható.,és az ő korosztályuknak való volt.A másik hölgyet nem ismerem ,és ha ott bebizonyosodik ,hogy Zoltán volt a felelőtlen,és vagy szándékos fertőző természetesen kapja meg érte a börtön éveit!!De ez a segítség én vagyok a szegény szerelmes Judit aki nem látott a rózsaszín ködtöl ez ami dühít ,ha vállalja a sztorit azt tegye teljes valójában és ne csak rész igazságokat uram bocsá hazugságokat állitson.Mellesleg a médiában dolgozik(pár éve csöppent bele)könyvet,filmet tervez pénzért nyilatkozik hát persze segíteni akar....hmm... Ja és három éve fertőzött(azóta tudja) eddig nem volt neki fontos ,hogy a három év alatt Zoltán kiket fertőz ja igen ,és ön feláldozásból még miután kiderült ő lefeküdt vele utóljára márciusban(az ő állitása szerint)és most beperli???tegye de akkor ne egyoldalúan Ő is vállalja magát Igen és szerintem is jó ha az emberek beszélnek a HIV-ről és néha felrázzák őket!!!

sense 2007.10.29. 18:30:42

Kedves Mária!!!

Ha már Judit előéleténél tartunk a bíróságot annyiból érdekelheti,hogy milyen volt mert így nem lehet kizárni ,hogy nem a Zoli hanem esetleg drogfogyasztás vagy az egyéjszakás kapcsolatokban fertőződött -e meg.Egyébként ezek a sorok nem vádak akinek szólnak az pontosan tudja.A gyerekek meg már sajna sok olyan dolgon átmentek,és láttak ami nem éppen pozitívnak mondható.,és az ő korosztályuknak való volt.A másik hölgyet nem ismerem ,és ha ott bebizonyosodik ,hogy Zoltán volt a felelőtlen,és vagy szándékos fertőző természetesen kapja meg érte a börtön éveit!!De ez a segítség én vagyok a szegény szerelmes Judit aki nem látott a rózsaszín ködtöl ez ami dühít ,ha vállalja a sztorit azt tegye teljes valójában és ne csak rész igazságokat uram bocsá hazugságokat állitson.Mellesleg a médiában dolgozik(pár éve csöppent bele)könyvet,filmet tervez pénzért nyilatkozik hát persze segíteni akar....hmm... Ja és három éve fertőzött(azóta tudja) eddig nem volt neki fontos ,hogy a három év alatt Zoltán kiket fertőz ja igen ,és ön feláldozásból még miután kiderült ő lefeküdt vele utóljára márciusban(az ő állitása szerint)és most beperli???tegye de akkor ne egyoldalúan Ő is vállalja magát Igen és szerintem is jó ha az emberek beszélnek a HIV-ről és néha felrázzák őket!!!

sense 2007.10.29. 18:30:45

Kedves Mária!!!

Ha már Judit előéleténél tartunk a bíróságot annyiból érdekelheti,hogy milyen volt mert így nem lehet kizárni ,hogy nem a Zoli hanem esetleg drogfogyasztás vagy az egyéjszakás kapcsolatokban fertőződött -e meg.Egyébként ezek a sorok nem vádak akinek szólnak az pontosan tudja.A gyerekek meg már sajna sok olyan dolgon átmentek,és láttak ami nem éppen pozitívnak mondható.,és az ő korosztályuknak való volt.A másik hölgyet nem ismerem ,és ha ott bebizonyosodik ,hogy Zoltán volt a felelőtlen,és vagy szándékos fertőző természetesen kapja meg érte a börtön éveit!!De ez a segítség én vagyok a szegény szerelmes Judit aki nem látott a rózsaszín ködtöl ez ami dühít ,ha vállalja a sztorit azt tegye teljes valójában és ne csak rész igazságokat uram bocsá hazugságokat állitson.Mellesleg a médiában dolgozik(pár éve csöppent bele)könyvet,filmet tervez pénzért nyilatkozik hát persze segíteni akar....hmm... Ja és három éve fertőzött(azóta tudja) eddig nem volt neki fontos ,hogy a három év alatt Zoltán kiket fertőz ja igen ,és ön feláldozásból még miután kiderült ő lefeküdt vele utóljára márciusban(az ő állitása szerint)és most beperli???tegye de akkor ne egyoldalúan Ő is vállalja magát Igen és szerintem is jó ha az emberek beszélnek a HIV-ről és néha felrázzák őket!!!

mz/x 2007.10.29. 21:31:03

szia

én 26 éves nő vagyok és 8 éve hiv pozitiv.nem értem miért csak most jelentetted fel a pasidat?ezzel a betegséggel sajnos együtt kell élni.úgyan úgy lehet szinte teljes életet élni mint eddig.én úgyan úgy élek sexuális életet mint eddig.teljessen nyilt lapokkal játszom a partnereim előtt és még nem volt problémán ezzel.talán azért mert igazán felnőtt emberekkel van dolgom.a munkahelyemen sincs gondom, de nem is olyan helyen dolgozom ahol bárkit +fertőzhetnék.te ott rontottad el az egészet,hogy csak 1 napszeműveget vettél fel álca gyanánt.
én hálát adok még azért is,hogy vannak barátaim akikre igazán számithatok.nem volt nekik könnyű bevallani de az idő engem igazolt,hogy jól döntöttem mikor beavattam őket a titkomba.
ja és úgyanúgy járok fodrászhoz és műkörmöshőz.
fogászati kezeléseim pedig a kórházban történnek meg.ennyit akartam csak írni.
sok sikert neked

mz/x 2007.10.29. 21:31:08

szia

én 26 éves nő vagyok és 8 éve hiv pozitiv.nem értem miért csak most jelentetted fel a pasidat?ezzel a betegséggel sajnos együtt kell élni.úgyan úgy lehet szinte teljes életet élni mint eddig.én úgyan úgy élek sexuális életet mint eddig.teljessen nyilt lapokkal játszom a partnereim előtt és még nem volt problémán ezzel.talán azért mert igazán felnőtt emberekkel van dolgom.a munkahelyemen sincs gondom, de nem is olyan helyen dolgozom ahol bárkit +fertőzhetnék.te ott rontottad el az egészet,hogy csak 1 napszeműveget vettél fel álca gyanánt.
én hálát adok még azért is,hogy vannak barátaim akikre igazán számithatok.nem volt nekik könnyű bevallani de az idő engem igazolt,hogy jól döntöttem mikor beavattam őket a titkomba.
ja és úgyanúgy járok fodrászhoz és műkörmöshőz.
fogászati kezeléseim pedig a kórházban történnek meg.ennyit akartam csak írni.
sok sikert neked

mz/x 2007.10.29. 21:31:10

szia

én 26 éves nő vagyok és 8 éve hiv pozitiv.nem értem miért csak most jelentetted fel a pasidat?ezzel a betegséggel sajnos együtt kell élni.úgyan úgy lehet szinte teljes életet élni mint eddig.én úgyan úgy élek sexuális életet mint eddig.teljessen nyilt lapokkal játszom a partnereim előtt és még nem volt problémán ezzel.talán azért mert igazán felnőtt emberekkel van dolgom.a munkahelyemen sincs gondom, de nem is olyan helyen dolgozom ahol bárkit +fertőzhetnék.te ott rontottad el az egészet,hogy csak 1 napszeműveget vettél fel álca gyanánt.
én hálát adok még azért is,hogy vannak barátaim akikre igazán számithatok.nem volt nekik könnyű bevallani de az idő engem igazolt,hogy jól döntöttem mikor beavattam őket a titkomba.
ja és úgyanúgy járok fodrászhoz és műkörmöshőz.
fogászati kezeléseim pedig a kórházban történnek meg.ennyit akartam csak írni.
sok sikert neked

mz/x 2007.10.29. 21:31:21

szia

én 26 éves nő vagyok és 8 éve hiv pozitiv.nem értem miért csak most jelentetted fel a pasidat?ezzel a betegséggel sajnos együtt kell élni.úgyan úgy lehet szinte teljes életet élni mint eddig.én úgyan úgy élek sexuális életet mint eddig.teljessen nyilt lapokkal játszom a partnereim előtt és még nem volt problémán ezzel.talán azért mert igazán felnőtt emberekkel van dolgom.a munkahelyemen sincs gondom, de nem is olyan helyen dolgozom ahol bárkit +fertőzhetnék.te ott rontottad el az egészet,hogy csak 1 napszeműveget vettél fel álca gyanánt.
én hálát adok még azért is,hogy vannak barátaim akikre igazán számithatok.nem volt nekik könnyű bevallani de az idő engem igazolt,hogy jól döntöttem mikor beavattam őket a titkomba.
ja és úgyanúgy járok fodrászhoz és műkörmöshőz.
fogászati kezeléseim pedig a kórházban történnek meg.ennyit akartam csak írni.
sok sikert neked

mz/x 2007.10.29. 21:34:03

bocs kicsit rákattantam az egér bal gombjára:)
de még 1x sok sikert és kitartást neked

lacika 2007.10.29. 22:16:47

Kedves írók:) s érintettek:(!
Már tényleg kezd egy picit furi lenni a sztori, de én elhiszem...én is a gyerekeket sajnálom, s kezd a magyar "szexipar" is megjelenni, az egész magyarország egy fertős erről nők és férfiak egyaránt tehetnek. már írtam egyszer engem nem is érdekel a szexuális kapcsolat senkivel, lehet, h önző vagyok, vagy béna, de mint írtam már legyünk már egy kicsit konzervatívabbak és legyünk már egy kicsit prűdebbek legalább a külvilág felé, illetve legyünk már hűek, s ne nagyképűek...azt hiszem az emberiség ebbe a betegségbe fog belehallni, ha már nem jön közbe mert egyszer élünk kezd eliuralkodni mindenkin szörnyűűűű
hát gondoltam, h a kép nem véletlen s gondoltam, h van benne ekszibicionizmus, mert különben nem mutatná magát a tvben hanem eljárna kezelésekre és ha nem is titkolná, de nem verné nagydobra, viszont szurkolok neki,h a gyerekei legalább éljenek meg belőle jól....csak a gyermekek miatt:(

Kissné Mária 2007.10.29. 22:36:19

Kedves sense!Egyéjszakás kaland nem erkölcstelen nem vádalap!! Olyan hülye lenne ez a nő hogy drogot fogyasztott sőt szállított és a bíróságon vérvétellel lebuktatja magát? Na ne!!!A gyerek az gyerek még ha középisk.(sajtó info)és te még mindig egy anyát is vádolsz nem csak az "ismerősőd".Tehát élvezed ha a két gyerek kikészül az olyanoktól mint TE!Tuti nincs gyereked!Szerintem Judit van olyan okos hogy minden állítását bízonyítani tud

Lily of the Desert 2007.10.29. 22:36:37

Kedves Judit és Gabriella!

Amit mondani szeretnék, az főleg Gabriellának szól. Láttam a vele készült interjút. Minden kommentár nélkül a csupasz tényekre próbálok szorítkozni.
Az elmúlt években több olyan klinikai vizsgálat is folyt, amelyeknek célja annak feltárása, hogyan lehet egyidejűleg megakadályozni az újszülöttek HIV fertőzését és megvédeni a fertőzött anyát az AIDS kifejlődésétől. Most csak egyet említek. Egy Thaiföldön végzett vizsgálat szerint (Lallemant et al., 2004.) olyan anyák esetében, akiknek nem volt szükségük az ún. HAART-ra (Highly Active Antiretroviral Therapy), egy dózis nevirapine adása mind az anyának szülés közben, mind pedig az újszülöttnek röviddel a születés után (standard zidovudine terápia alkalmazása mellett) a vírus átvitelének arányát 1,1%-ra csökkentette a 6,3%-kal szemben, amely arány azok esetében állt be, akik csak a standard zidovudine-t kapták.
A módszer egyik problémája az, hogy a nevirapine alkalmazása következtében az anyák egy részében olyan HIV mutáns törzsek alakulhatnak ki, amelyek jelenléte csökkentheti a nevirapine és egyéb, a nem nukleozid reverz transzkriptáz csoportba tartozó gyógyszerek hatását a későbbi kezelések során. Ha viszont van mód arra, hogy a következő nevirapine kezelést csak a rezisztens törzsek szervezetből történő eltűnése után alkalmazzák újra, ekkor ez a probléma talán nem olyan jelentős.
A fentiekben leírt kezelések a méhen belüli és a születés során bekövetkező fertőződés kockázatát csökkentik jelentősen, míg a szoptatás más táplási formákkal való helyettesítése megakadályozza az újszülött születés utáni fertőződését.
A tudomány gyorsan fejlődik, és mindig lesznek olyan emberek, akik nem elégszenek meg az eddig elért (már így is jelentős) eredményekkel, hanam próbálnak továbblépni. Így a bajba jutottak talán nincsenek teljesen egyedül. Mindez talán adhat némi erőt számukra a betegség elleni küzdelemhez.

Valaki 2007.10.29. 23:01:14

mz/x!! Olvastál újságot vagy néztél ATV? Zoli elmondta hogy 2006 elején szétköltöztek utána Judit feljelentette majd (LOGIKUS) nyomozást kezdtek!Most kezdődik a per.Gondolom azelőtt pedig össze szedte bátorságát, ami nektek többi HÍV-nek nincs és úgy lépett. Judit már most elérte amit akart, az én rokonaim múlthéten sorba álltak a szűrő állomáson. Te fel mernéd jelenteni a megfertőződ és adnád az arcod? Te elmondtad a melóhelyeden hogy HÍV vagy?Judit a hibás a kollegái hozzáállásukért? Judit adta a nevét, minek neked az arca?Te adnád az arcod ha gyereked van? Ahhoz képest hogy HÍV vagy elég ellenséges és furcsa!!!?

2007.10.29. 23:22:18

Kedves olvasok RETHINK azaz gondoljatok ujra es
felejtsetek el a hivatalos propagandat!
AIDS/HIV egy hoax, nem letezo dolog
az hiv egy artatlan retrovirus ami mindig az emberekben elt es letezett (nem furcsa hogy most talaltak ki lassan harom evtizede hogy gyilkos virus)
A tesztek teljesen megbizhatatlanok, volt olyan hogy ugyanazt a vermintat 44-szer kuldtek el elemzesre es total ellentetes ertekelesre jutottak
Prostitutak kozott vegzett felmeres, vermintak alapjan teljesen megcafoljak a szexualis uton terjedo virus elmeletet
Az Aids-sek fele nem is HIV pozitiv
sok ezer szakerto irta ala a tiltakozast, koztuk nobel dijasok, biokemikusok es orvosok ezrei
Ami megolheti az hiv (egyesek szerint nem letezo virust) pacienseket az a profit ehes gyogyszergyarak gyilkos (AZT) gyogyszerei
hiv pozitivaknak nevezettek mar lassan 3 evtizede
elnek minden gond nelkul, ezt most megprobalja magyarazni a "gyogyszer-maffia" azzal hogy valamifele mutalt virus van bennunk Jo vicc!
Olvassatok az ellenzok taboranak a web oldalait, amik sajnos meg csak angolul olvashatoak.
www.rethinkingaids.com/
www.peaceandlove.ca/AIDSsexmyth.html
www.shirleys-wellness-cafe.com/aids.htm

lacika 2007.10.29. 23:25:01

igen végre eérték az emberek, h félnek a betegségtől, mert kell is a sok hülye csak a szexen jár az eszük mindenféleképpen akarnak szexelni, pedig a romantika is létezik
a betegség nagy baj a családban s a gyerekek erősnek kell legyenek és az anyuka is igenis legyen erős!
de a betegségről sok javulást hallaottam belehal mindenki de kitolható s ez a lényeg a rák sem gyógyítható minden esetben az sem szerencse ha van, s még ki tudja hány betegség...itt meg sem említem a sok-sok betegséget ami csak kis százalékban van, de nagyon nagyon szörnyű...
hát szörnyű a dolog, de nem szabad, h személyeskedjünk itt sem...épp elég baj a 26 éves hölgynek a baja, s tessen nem szexelni drága, és nagyon vigyázni az embertársaira, ugyanakkor teljes életet élni...nagyon szurkolok oda is...
meg amúgy mindenkinek:) a kisnyúgdíjjastól a vállalkozóig...:)

Hegyirabló 2007.10.30. 00:31:34

Lacika, nem akarlak megbántani, de két dolgot érzek az írásod alapján:

1.) - Most jöttél a szentmiséről

2.) - Te vagy életedben nem dugtál még egy jót, vagy nagyon régen

Emberek vagyunk, tehát dugjunk. Kell a romantika is, de honnan tudod, hogy ennek a párnak az intim életében ez nem volt meg?

Más.
Az elmúlt napok infoit összegyűjtve valóban kezd hoax gyanús lenni a dolog, bár akkor tárgyalás hogy lesz belőle a mai napon, ha csalás. Nem vagyok az összeesküvéselméletek híve, de már azt is el tudnám képzelni, hogy az egészségügyi adminisztráció egy speciális figyelemfelhívó kampányának része ez.

Akármi is van, nálam elérte azt, hogy ma hosszú halogatás után elmentem HIV szűrésre, nem voltam már vagy 4-5 éve, azóta viszont volt vagy 30 partnerem.

lacika 2007.10.30. 08:40:11

hegyirabló!
Igazad van!!
ki vagyok ÉN, h vitatkozzak veled.... egy senki...egy f@R0k vagyok....nem hívő, s nem is érdekel ki mit ír, meg kekszel....mivel velem sem foglalkozik senki....csak nekem szüleim a pédák akik lehet h nem keféltek össze vissza(ami ugye nem elitélendő) nem vettek részt trendi swinger bulikon, s nem próbálták ki a másik nemet, nem léptek félre(túlontúl konzervatívak, túlontúl középesek imáron 43 éve együtt-csak így is lehet jeleztem volna a gondolkodásommal, de elnézést, ilyen emberek is vannak)
mindenkinek kellemes napot, s jó beírkálást
ja asszem inkább mindenki keféljen össze vissza, swingerezzen, legyen homó, meg legyen szexőrült, az az igazi:):) s ne hallgasson hülyékre:) mint én
chiao

Hegyirabló 2007.10.30. 10:40:41

Állam kontra K. Zoltán


Nagyon úgy tűnik számomra, hogy az internetezők között én képviselem azt a kevés tagot számláló irányvonalat, amely nem csak szövegel, hanem nem fél cselekedni is.

Éppen ezért ma én elmentem a bíróságra megnézni a tárgyalást.

Előre bocsátom, hogy most nem állok senki oldalán, próbálok tárgyilagos, de kritikus lenni, és semmi esetre sem bántó. Ha valakinek még is az lesz valamelyik mondat, az érintettek közül, az illetőt megkövetem majd, és elnézését kérem.

Mivel úgy 5 percre lakom a bíróságtól, ezért reggel felkerekedtem, és odamentem. A három főszereplő mindegyikével volt alkalmam találkozni, bár nem váltottam szót egyikükkel sem, nagyon figyeltem, elemeztem és következtettem. Éppen ezért az írás erősen szubjektív, bár bízom az emberismeretemben.

Lássuk hát a szereplőket.

Gabriella (aki nem Krisztina)

Nem tűnt kifejezetten lehangoltnak ez a bájos szépségű lány. Persze itt is szubjektív a megitélésem, ugyanis nagyon tetszenek a rövid hajú lányok. Szóval Gabriella külsejét nézve egy természetes szépségű, jó felépítésű, magas, bájos arcú nő.
Mikor odaértem a bírósághoz ő már kint dohányzott három másik nővel. Kettő közülük kortársunk, egyikük pedig feltehetően édesanyja volt. Gyanítom, hogy az egyik nő, akivel beszélgetett újságíró. Gabriella nem tűnt kifejezetten lehangoltnak, mosolyt is láttam az arcán megjelenni. Azért megjegyzem, talán a dohányzásról le kellene mondania, de megértem, hogy ideges.
Gabriella ránézésre nekem annak a tipikus nőtípusnak tűnik, amely naivitása miatt könnyen megvezethető. Látom benne azt a mentalitást is, hogy úgy választ férfit, hogy nem baj, ha megcsal, nem baj, ha megver, nem baj, ha elveszi a pénzem, csak legyen nagyon Menő Jenő, Mácsó Majom, csak Isten ments, hogy "egyszerű normális" férfi legyen, mert az unalmas.

Judit

Őt volt (Téged, kedves blogíró) alkalmam legkevésbé szemügyre venni. Dühöt láttam az arcán, haragot, amiért ez az egész őt sújtja most. Judit egy kistermetű nő, szemben mondjuk Zoltánnal, aki egy fess, magas férfi. Nem kétlem, hogy a korkülönbség ellenére Zoltán lehetett a domináns a kapcsolatban, olyan jelenség a megjelenésében is, de erről majd nála írok.

Zoltán

Peckesen és büszkén érkezett meg. Magas, jóképű, de vékony férfi. Ügyvédje Magyar Gyuri bácsi. Zoltánon látszik ez, amit hallani róla, a magabiztosság, úgy érkezett oda a bíróságra is, hogy az volt a kifejezés az arcán. "Én itt nem veszíthetek."
Hidegnek tűnt az egész ember. Nem egy olyan férfinek tűnik, aki egy kapcsolatban nem képes az irányításra.


Tehát mikor megérkeztem Gabriella már kint dohányzott negyed magával. Sokat nem álldigáltam kint, hanem bementem az épületbe. Némi beléptetéses procedúra után hamar be is jutottam, senki nem kérdezte, hogy mit akarok. Ez tetszik, hiszen a bíróság még is csak egy középület.

Bent már persze jelenvoltak a sajtó tisztelt képviselői. Kamerák és diktafonok, vakuk és mikrofonok minden felé.
"Érdekes" módon az ügy minden szereplője napszemüveget viselt. Az egyik tanún a "Zsanett-effektust" véltem felfedezni, hatalmas napszemüvegbe bújtatta az arcát. Ezt egyébként nem igazán értettem, hiszen nem volt az illetőre írva, hogy a "HIV-per tanúja vagyok", kicsit feltűnési viszketegségnek tűnt a dolog, bár megértem, ha a személyiségi jogait védeni akarja, de pont így vált észrevehetővé. Ennek ellenére egy újságíró sem fotózta.

Pontosan 9 órakor a hangszórón keresztül felszólították a feleket a befáradásra. Másodpercek múlva jöttek is, Zoltán, ő volt leginkább a média középpontban, Gabriella. Érdekes módon ekkor én még Juditot nem is láttam, valószínűleg annyira elveszett az ember seregben. Zoltánt megdicsérte Magyar ügyvéd úr, amiért nem késett el. Bementek, és az ajtó becsukódott.

Az újságírók álltak kint hoppon, mikor is jött egy idősebb úr, aki az egyik cikkírótól kérdezte, hogy nem lehet tán bemenni, zárva az ajtó. A nemleges feleletre, hogy az ajtót nem zárták be, fogta, és benyitott. Erre az eddig félénknek tűnő sajtósok mind betódultak, s köztük én is. Gabriella ekkor elejtett egy nem kifejezetten 28 éves nőhöz illő megjegyzést, amely így hangzott: "Na mos' mi va'?" Inkább egy nyócker gansta rapper szájából szoktam ilyet hallani.

A bírónő roppant türelmet tanúsított a sajtó tisztelt képviselői iránt. A megjelentek ellenőrzése után rögtön kérdést is intézett a vádlotthoz és a sértettekhez, hozzájárulnak-e, hogy arcukat publikálja a média. Egybehangzó nem volt mindhármuk válasza. Ezután, tekintettel az ügy kényességére, a bírónő elrendelte a zárt tárgyalást. Ekkor szépen mindenki, én is, távozott.

Ennyi a mai nap története, amikor én ott voltam. A folytatást gondolom az Index és más helyek is közlik majd.

Hegyirabló 2007.10.30. 10:41:27

Állam kontra K. Zoltán


Nagyon úgy tűnik számomra, hogy az internetezők között én képviselem azt a kevés tagot számláló irányvonalat, amely nem csak szövegel, hanem nem fél cselekedni is.

Éppen ezért ma én elmentem a bíróságra megnézni a tárgyalást.

Előre bocsátom, hogy most nem állok senki oldalán, próbálok tárgyilagos, de kritikus lenni, és semmi esetre sem bántó. Ha valakinek még is az lesz valamelyik mondat, az érintettek közül, az illetőt megkövetem majd, és elnézését kérem.

Mivel úgy 5 percre lakom a bíróságtól, ezért reggel felkerekedtem, és odamentem. A három főszereplő mindegyikével volt alkalmam találkozni, bár nem váltottam szót egyikükkel sem, nagyon figyeltem, elemeztem és következtettem. Éppen ezért az írás erősen szubjektív, bár bízom az emberismeretemben.

Lássuk hát a szereplőket.

Gabriella (aki nem Krisztina)

Nem tűnt kifejezetten lehangoltnak ez a bájos szépségű lány. Persze itt is szubjektív a megitélésem, ugyanis nagyon tetszenek a rövid hajú lányok. Szóval Gabriella külsejét nézve egy természetes szépségű, jó felépítésű, magas, bájos arcú nő.
Mikor odaértem a bírósághoz ő már kint dohányzott három másik nővel. Kettő közülük kortársunk, egyikük pedig feltehetően édesanyja volt. Gyanítom, hogy az egyik nő, akivel beszélgetett újságíró. Gabriella nem tűnt kifejezetten lehangoltnak, mosolyt is láttam az arcán megjelenni. Azért megjegyzem, talán a dohányzásról le kellene mondania, de megértem, hogy ideges.
Gabriella ránézésre nekem annak a tipikus nőtípusnak tűnik, amely naivitása miatt könnyen megvezethető. Látom benne azt a mentalitást is, hogy úgy választ férfit, hogy nem baj, ha megcsal, nem baj, ha megver, nem baj, ha elveszi a pénzem, csak legyen nagyon Menő Jenő, Mácsó Majom, csak Isten ments, hogy "egyszerű normális" férfi legyen, mert az unalmas.

Judit

Őt volt (Téged, kedves blogíró) alkalmam legkevésbé szemügyre venni. Dühöt láttam az arcán, haragot, amiért ez az egész őt sújtja most. Judit egy kistermetű nő, szemben mondjuk Zoltánnal, aki egy fess, magas férfi. Nem kétlem, hogy a korkülönbség ellenére Zoltán lehetett a domináns a kapcsolatban, olyan jelenség a megjelenésében is, de erről majd nála írok.

Zoltán

Peckesen és büszkén érkezett meg. Magas, jóképű, de vékony férfi. Ügyvédje Magyar Gyuri bácsi. Zoltánon látszik ez, amit hallani róla, a magabiztosság, úgy érkezett oda a bíróságra is, hogy az volt a kifejezés az arcán. "Én itt nem veszíthetek."
Hidegnek tűnt az egész ember. Nem egy olyan férfinek tűnik, aki egy kapcsolatban nem képes az irányításra.


Tehát mikor megérkeztem Gabriella már kint dohányzott negyed magával. Sokat nem álldigáltam kint, hanem bementem az épületbe. Némi beléptetéses procedúra után hamar be is jutottam, senki nem kérdezte, hogy mit akarok. Ez tetszik, hiszen a bíróság még is csak egy középület.

Bent már persze jelenvoltak a sajtó tisztelt képviselői. Kamerák és diktafonok, vakuk és mikrofonok minden felé.
"Érdekes" módon az ügy minden szereplője napszemüveget viselt. Az egyik tanún a "Zsanett-effektust" véltem felfedezni, hatalmas napszemüvegbe bújtatta az arcát. Ezt egyébként nem igazán értettem, hiszen nem volt az illetőre írva, hogy a "HIV-per tanúja vagyok", kicsit feltűnési viszketegségnek tűnt a dolog, bár megértem, ha a személyiségi jogait védeni akarja, de pont így vált észrevehetővé. Ennek ellenére egy újságíró sem fotózta.

Pontosan 9 órakor a hangszórón keresztül felszólították a feleket a befáradásra. Másodpercek múlva jöttek is, Zoltán, ő volt leginkább a média középpontban, Gabriella. Érdekes módon ekkor én még Juditot nem is láttam, valószínűleg annyira elveszett az ember seregben. Zoltánt megdicsérte Magyar ügyvéd úr, amiért nem késett el. Bementek, és az ajtó becsukódott.

Az újságírók álltak kint hoppon, mikor is jött egy idősebb úr, aki az egyik cikkírótól kérdezte, hogy nem lehet tán bemenni, zárva az ajtó. A nemleges feleletre, hogy az ajtót nem zárták be, fogta, és benyitott. Erre az eddig félénknek tűnő sajtósok mind betódultak, s köztük én is. Gabriella ekkor elejtett egy nem kifejezetten 28 éves nőhöz illő megjegyzést, amely így hangzott: "Na mos' mi va'?" Inkább egy nyócker gansta rapper szájából szoktam ilyet hallani.

A bírónő roppant türelmet tanúsított a sajtó tisztelt képviselői iránt. A megjelentek ellenőrzése után rögtön kérdést is intézett a vádlotthoz és a sértettekhez, hozzájárulnak-e, hogy arcukat publikálja a média. Egybehangzó nem volt mindhármuk válasza. Ezután, tekintettel az ügy kényességére, a bírónő elrendelte a zárt tárgyalást. Ekkor szépen mindenki, én is, távozott.

Ennyi a mai nap története, amikor én ott voltam. A folytatást gondolom az Index és más helyek is közlik majd.

( K.I.E.M.E.L.T...H.O.Z.Z.Á.S.Z.Ó.L.Á.S ) 2007.10.30. 17:13:09

Hogyan lehet bebizonyítani, hogy valaki egy adott embertől kap el betegséget?
Csak úgy, hogy minden mozdulatát igazolni tudja, az meg nem fog menni...
Szóval veszett ügy, ha kacsa, ha nem.

Valaki 2007.10.31. 08:16:37

sztiv!Valószinűleg nincs a közeledben (még szerencse) HÍV ismerősőd, így tudatlan vagy a betegséggel kapcsolatban. X férfi megfertőzte Y nőt.Az Y nő megfertőzte Zoltánt. Majd Zoltán megfertőzte Gabriellát, utána a feleségét.Orvosszakértő a László kórházba a vírus törzs vizsgálattal megállapíthatja hogy mindenkibe ugyanaz a vírustörzs van vagy sem. Ilyen egyszerű!Európa különböző országaiban már pereket nyertek az áldozatok.Csak erről Magyaro. nincs tudosítás, mintha nálunk nem lenne HÍV vírus?? Magas körökben ez kényelmes és olcsó hogy nem mennek sokan ingyenes szűrésre és nem kell költeni megelőzési kampányra!!! Kiváncsi lennék ha egy NŐ megfertözne is így állnál a bízonyíthatósági elméleteddel és nem próbálnád az igazad bíróságra vinni???

( K.I.E.M.E.L.T...H.O.Z.Z.Á.S.Z.Ó.L.Á.S ) 2007.10.31. 10:43:37

Valaki

"mindenkibe ugyanaz a vírustörzs van vagy sem. Ilyen egyszerű!"

És azt is ki lehet zárni, hogy X férfi (a példádból) fertőzte közvetlenül a kétgyermekes anyukát? És nem zoltán? Vagy ezt már a tanuk fogják igazolni, hogy ilyen eset nem képzelhető el?
Ha igazolható, akkor király. Akkor nyert ügy! :)

Amennyiben nem bizonyítható a fertőzés, akkor marad a veszélyeztetés, mint büncselekmény, vagy hogy is van ez?

mz/x

Te például hogy jöttél rá, hogy fertőzött vagy?

Valaki 2007.10.31. 13:08:04

mz/x! Nem vagyok fertőzött, csak ismerek egy fertőzött embert ezért értem meg Juditot és a Gabriellát!
sztív! Az az érzésem hogy nem az áldozatoknak drukkolsz, hanem a vádlottnak. Bezzeg ha a te ismerősöd vagy rokonodról lenne szó? Zoli nyilatkozta, többször ha figyeltetek volna (de kényelmesebb vádolni magyar férfiként) hogy x férfi együtt élt az y nővel majd meghalt. Még egy véletlen? Kicsi ez a város? Ez az x férfi mielőtt meghalt lefeküdt Judittal és Gabriellával is? Majd az y nő által megfertőzött Zoli pont az x férfi által fertőzött két nővel szerelembe esik és lefekszik? Tipikus MAGYAR ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET!!! Meg az is hogy minden nő kurva csak az nem, aki éppen az én párom, mondják a magyar férfiak! Kíváncsi leszek, ha van még több áldozat, akkor is állni fog a nagy „VÉLETLEN TEÓIRÁD”, ezek a nők is találkoztak pont a Zoli előtt az x férfivel vagy más HIV fertőzöttel. Szegény fertőzött Zoli ennyi fertőzött nővel véletlenül találkozni nem semmi, főleg hogy ilyen jóképű és szívtipró!

Valaki 2007.10.31. 13:35:19

mz/x! Nem vagyok fertőzött, csak ismerek egy fertőzött embert ezért értem meg Juditot és a Gabriellát!
sztív! Az az érzésem hogy nem az áldozatoknak drukkolsz, hanem a vádlottnak. Bezzeg ha a te ismerősöd vagy rokonodról lenne szó? Zoli nyilatkozta, többször ha figyeltetel volna (de kényelmesebb vádolni magyar férfiként) hogy x férfi eggyütt élt az y nővel majd meghalt. Még egy véletlen? Kicsi ez a város? Ez az x férfi mielőtt meghalt lefeküdt Judittal és Gabriellával is? Majd az y nő által megfertőzött Zoli pont az x férfi által fertőzött két nővel szerelembe eik és lefekszik? Tipikus MAGYAR ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET!!! Meg az is hogy minden nő kurva csak az nem, aki éppen az én párom, mondják a magyar férfiak! Kíváncsi leszek, ha van még több áldozat, akkor is állni fog a nagy "VÉLETLEN TEÓRIÁD", ezek a nők is találkoztak pont a Zoli előtt az x férfivel vagy más HIV fertőzöttel? Szegény fertőzött Zoli ennyi fertőzött nővel véletlenül találkozni nem semmi, főleg hogy ilyen jóképű és szívtipró!

GG 2007.10.31. 13:53:54

Judit,
Együttérzek Veled... reikizz, meditálj, keress valami Hozzád illő, a tudatosságodat fejlesztő utat, a gyógyszerek mellet sokat tud tenni a hosszú és boldog életért.
Akik bántanak, bocsáss meg nekik... egy részük szimplán tudatlan, más részük pedig csak az őt ért bántásokat adja vissza.
Lehet, hogy a betegséged olyan mélységekbe visz Téged, ahová egyébként sose merészkedtél volna. Lehet, hogy megtanulsz vele együtt élni, elfogad(tat)ni magad ilyennek... legalább azok, akiknek nem melletted a helyük (a tudatlan paranoid kollégák, a kirekesztő "barátok") eltisztulnak... tabula rasa.
Sok erőt kívánok, hogy ki tudj békülni ezzel az új helyzettel és tanulj belőle, ha már így hozta a sors.
Isten áldjon
Gergő

( K.I.E.M.E.L.T...H.O.Z.Z.Á.S.Z.Ó.L.Á.S ) 2007.10.31. 14:03:15

Valaki

"Tipikus MAGYAR ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET!!! "

Félrebeszélsz. Szó sincs semmilyen elméletről, csak arról, hogy a jog zárt rendszert követel, mielőtt ítéletet mond.

"Az az érzésem hogy nem az áldozatoknak drukkolsz, hanem a vádlottnak."

Nem drukkolok egyiknek sem.
A csávót nyugodtan le is lőhetik, nem kár érte!

PlayGirl 2007.11.01. 20:53:16

Tisztelt Judit!
Sajnálom ami Önnel történt.Habár mindaz a szerencsétlenség ami Önnel történt az ÖN FELELŐSSÉGE.
Az hogy ÖN KIT SZERET, az ÖN PROBLÉMÁJA.DE HA A FELELŐTLEN MAGATARTÁSÁVAL Ön rászorul az INGYENES ORVOSI ELLÁTÁSRA, MERT HIBÁSAN CSELEKEDETT ÉS DÖNTÖTT, úgy érzem, hogy ÖN és ex-FÉRJE meglop! engem és a társadalmat.Sajnos nálunk nem kell az AZT-ért fizetni, és így Ön az általam is fizetett közterhekből és hozzájárulásokból INGYEN VEGETÁL.
Az állítása szerint Ön azért vállalta a nyilvánosságot, hogy felhívja az emberek figyelmét a HIV és AIDS veszélyre.Úgy gondolom,dícséretes. DE kérem legyen oly kedves és hajlandó és az ezért a "Szereplésért" kapott tiszteletdíjak, hozzájárulások 10%-át ajánlja fel így karácsonyhoz közeledve kivételesen ne az AIDS alapítványnak, hanem mondjuk a HIV-fertőzött gyerekeknek.ŐK TÉNYLEG NEM TEHETNEK RÓLA, HOGY MEGFERTŐZŐDTEK!
Továbbá kérdem, biztos abban,hogy Ön nem fertőzött meg másokat?Indult erre vonakozólag kivizsgálás?Remélem igen.
Hosszú vegetálást kívánok és remélem jó sok jogdíjat kap, mert így hátha jut egy kevés a beteg gyerekeknek is.
Komment a médiának:
Gratulálni tudok ehhez az "életből vett példához".Remélem sok ember elgondolkodik.
Kérem akkor is adjanak publicitást ennek a témának, amikor nincs hozzá egy jó sztori és nem nő vele a nézettségi index, sem a példányszám.
Utópisztikus vágyakozás, hogy mindazon média akik bármi módon is "lehozták" a sztorit, mostantól számítva 3 éven keresztül , Havonta 1szer mondjuk Címlap formájában kampányoljanak az AIDS ellen.így a most eladott példányszámok által termelt azonnali és másodlagos profit egy kis részével tényleg nem a szenzációt, hanem a társadalmat is szolgálnák.

Üdv
AX

lacik 2007.11.02. 11:38:00

Sajnálatos, h a hölgyel ilyen történt, de amiket itt olvastam asszem a korábban többször általam említett dolgok ha történtek volna nem alakult volna így(tehát csakis igazam volt fentebb, s korábban), de azért kitartást majd alakul valahogy a lényeg, h vigyázzon magára...s főleg másokra is...kitartást

Valaki 2007.11.04. 15:25:55

Tisztelt PlayGirl!
Már 1x írtam hogy 21 éves Kommunikációs főiskolás vagyok természetesen média szakon.Ön TÁMAD és ÍTÉLKEZIK anélkül hogy ismerné vagy figyelemmel kísérné a történetet. Tehát nem csak tudatlan, rosszindulatú, de még a TÁRSADALOM nevében is nyilatkozik!!?? ÉN és sok ember kikéri magának hogy a nevében (nevemben) nyilatkozzon!!! Tőlem nem lop Judit MERT- hétfőig dolgozott : adót-TB-ét fizetett, koránál fogva (48év) nem keveset valószínű!! Most munkanélküliként az INDEX oldalán munkát keres ,tehát a továbbiakban sincs az „ ÖN TB pénzére” utalva!! Az ingyenes orvosi ellátás mindenkinek jár, aki TB fizet és BETEG! ÖN szerint a HÍV BETEG nem beteg? Az egy ÁLLAT? Vagy másik KASZT-hoz tartoznak? Akkor ön DISZKRIMINÁLJA a HÍV-eket?!Judit nem főállású HÍV beteg hanem aktív nő aki ír, és dolgozik ha hagyják. Mivel MÉDIÁT tanulok utána érdeklődtem: a TV2 semmit nem fizetett , de a nyilatkozatért cserébe ingyen reklámozzák a könyvet:amiért Judit megdolgozott! A sajtó általában hazudik vagy ugyanúgy mint a tv cserébe reklámot ajánl fel, hívja fel ÖN IS ha olyan jól informált!Viszont érdekes önt a férj dolgai nem érdeklik?( talán rokon, vagy szerelmes)? Az ügyészség vádat emelt ellene biztos nem alaptalanul?! Mégis a Sajtó gusztustalanul fizetett egy ilyen embernek, hogy legyen miről írjanak???!!! Mo.-on Hivatalosan nincs regisztrált HÍV gyermek!!! De Judit 2 gyerekét „le se szarják mintha nem léteznének”!!!!Ha Judit meghalna Ön lenne a legutolsó aki segítené a HÍV NŐ gyerekeit, igaz??Ha vége a pernek SENKI nem foglalkozik a megelőzéssel! Judit, PLUSSZ egyesület és a LÁSZLÓ kórház csinálja tovább!!Kíváncsi lennék ha Judit sok pénzt kapott volna, cserélne vele szerepet a pénzért, amit úgy irigyelnek? Én és a barátaim veszünk majd könyvet hogy támogassuk az egyesület megelőző kampányát(amit a eü.minisztériumnak ÁGNES asszony kéne)valamint a Judit gyerekeit hiszen az ÖN SZAVAIVAL ÉLVE ők ártatlanok,IGAZ???
Valaki

2007.11.06. 10:04:31

Tisztelt Valaki!
Amennyiben Ön médiát tanul, akkor tisztában kellene legyen néhány olyan fogalommal, melynek teljeskörű ismertetésre nem vállalkoznék, de kérem lapozza fel egyetemi jegyzeteit az alábbi témakörben: Család fogalma, reziduális társadalompolitika, etika, és előítélet.
Vállalom: előítélettel de nem ítélettel gondolkodom minden felelőtlen emeberről!Judit tipikus példája a felelőtlenségnek, melyre kevés mentséget nyújt a "szerelmes voltam".Továbbá Judit nyilatkozata a jogdíjjal kapcsolatban:nem vitatom, de szerzett profitjából etikus lenne támogatni azt a csoportot, akik még a legfejletteb társadalmakban is a legszegényebb réteghez tartozik ( Nézze meg az UNICEF 1993 felmérését) és számukra egy ilyen jellegű megbetegedés esetén nincs még a betegségük utolsó stádiumában fellépő fájdalmak csillapítására sem gyógyszer!
Judit nyilatkozat: a jogdíj a gyermekeit illeti: így van! De ebben az esetben története és a média bevonása csupán anyagi haszonszerzés, ezen nyilatkozatával logikailag tagadta:"Segíteni szeretnék, ezért vállaltam a közszereplést".
Számomra ennyi elég.
Tisztelt Valaki,
Sok sikert a tanuláshoz.
PlayGirl

2007.11.06. 10:16:44

Tisztelt Valaki!
Még néhány gondolat:
Társadalom-Egézség-Érték-Felelősség.
Judit felelőtlen magatartásának következménye a tarsadalombiztosítást sújtja.Folyamatosan fenntartotta egézségkárosító magatartását.Számára nem volt értéke egézségének.Most viszont értéket ergo pénzt szeretne nem magának, utódainak.
A mai magyar társadalomban élő többi HIV -fertőzött többsége és azok családtagjai mégsem "adják el" történetüket, hanem más formában próbálnak valamely módon tenni valamit a társadalomért.
Judit magatartása tipikus szocializációs jelenség:ismerem a lehetőségeimet, nem teljesítem kötelezettségeimet.
Üdv
PlayGirl

Valaki 2007.11.06. 14:01:35

Tisztelt PlayGirl!
A szerelmet Judit nem mentségként használja, hanem tényként. Ez nagy különbség, igen nagy!! Ön szavakkal dobálódzik és társadalompolitikával jön?? Miköze ennek a szónak a szerelemhez?? Volt ön szerelmes valaha, úgy igazán?? Vagy az érzelmeit törvényes szabályok, erkölcsi normák és mások véleménye irányítja?? Gratulálok!!! Judit férjhez ment, „TISZTESSÉGESEN” ahogy az erkölcsös „TÁRSADALOM MEGKÖVETELI” papíron törvényesítve!!Ön ennek ellenére vádolja felelőtlenséggel? Mutassa bárki (akár ÖN) a párjától kapott papírt, hogy esküvő előtt eü. Papírt, vagy más hivatalos papírt kért!? Ha van ilyen ember, akkor az nem szerelmes hanem valami MÁS, nem ösztönös emberi érzés tölti ki a szívét és lelkét!!! Judit 100.-Ft-al támogatja a PLUSSZ egyesület rászorultjait. Önnek miért nem elég ez?? Kicsoda ÖN aki ezt a fajta (nem kötelező) emberséget-segítőkészséget felül bírálja???Mit gondol vajon az a HÍV+ beteg EMBER csoport ÖNRŐL MOST akik várják a segítséget a PLUSSZ egyesülettől, mivel nekik is vannak GYEREKEIK akikre ön spekulálva hivatkozik, csak éppen nem akar logikusan gondolni, sem Judit, sem a HÍV betegek gyerekeire. Vagy talán nem is érdekli hogy ŐK is gyerekek, akiken segíteni lehet?? Nincs joga Juditnak eldönteni hogy hova adakozzon abból a kevés jogdíj maradékból, ami megmarad neki a költségek után??Kaphat infot erről is, bármelyik könyvkiadónál, a jogdíj mértékéről, de ön csak feltételez hibásan és vádol bántóan és NÉV NÉLKÜL!!Nem olyan BÁTOR mint Judit, adta a nevét, tanulságul a történetét. Tudva, önfeláldozóan: segítségéért és figyelemfelkeltéséért, elveszti állását és a szívtelen-tudatlan emberek még meg is bélyegzik mint ÖN!!Röhejes hogy ön mint MAGYAR az UNICEF-ről prédikál, míg Judit a magyar embereken segít a 100.-Ft-jával!! Hol foglalkozik KÜLFÖLD a MAGYAR HÍV+ jelenséggel, hol segíti a magyar eü.-et BÁRKI?? Talán nem itt kéne 1x rendet rakni és magunk problémájával törődni??? A közszereplést azért vállalta ez a BÁTOR NŐ, mert csak így figyelnek fel a HÍV jelenlétére, majd későbbiekben többet törődnek magukkal az emberek( lásd szűrő állomás nagy forgalmát)! Hál’ Istennek önből aki így (negatív,vaskalapos,prűd) ítélkezik van kisebb arányban Magyarországon! (lásd kommentek
80% POZÍTÍV)
Valaki

oan 2007.11.08. 12:33:17

Kedves Valaki!!

Ön nagyon fiatal,és elfogult ember(nyilatkozatából ítélve)lehet.Én egyet értek PlayGirl álláspontjával,és az általa megfogalmazottakkal.Igen Judit felelőtlenül ,és egészség romboló módon élte mindennapjait(prostitúció,drog stb..),és az emberek nagy része azért nyilatkozik pozitívan mert nem ismerik a "hölgy"valós előéletét.Viszont Zoltánt(ha bizonyítást nyer a vád) ezek ellenére is marasztalják el mert amit tett az nem tolerálható semmilyen körülmények között.
Üdvözlettel oan

savirol 2007.11.08. 14:58:18

A férj, ha fertőzött volt, nem kellett ellenőrzésekre járnia? Ezt a "lányok" nem tudták ellenőrizni, hova jár rendszeresen? Számomra ez érthetetlen! És telefonon tényleg nem ad ki eredményt egy kórházi osztály sem.Több, mint gyanus. Haszonszerszés gyanus.Ha igaz ,sajnálom,ha meg nem , még a Zoli követelhet a meghurcolásért.

Valaki 2007.11.08. 17:27:12

Ha vidéki vagy FŐLEG, ha Bp.-i akkor kívánságra telefonon is adnak infot,miután (mint a bankok)beazonosítanak a TB számmal és születési adatokkal.HA láttátok volna Zoli összes interjúját ő mondta még soha nem volt és nem is megy ellenőrzésre mivel nem kötelező!Kommenterek!Kurva gyorsan ÍTÉLKEZTEK a "lányok" felett anélkül hogy informáltak lennétek?? Tipikus magyar férfiak:az én NŐM szent, az összes többi KURVA!!Kíváncsi lennék a könyv elolvasása és a Bíróság ítélete után elismeritek e az elhamarkodott, kontrol nélküli vélemény nyílvánítást...

oan 2007.11.08. 18:07:36

Kedves Valaki!!
Én is jártam teszten,és jelszavam stb.. bediktálása mellett sem adtak ki információt azt közölték kizárólag csak személyesen.Gondolom ez nem ahány ház annyi szokás alapon működik!?Ja ,és nem ítélkeztem hanem véleményt nyilvánítottam elsőkézből szerzett tapasztalataim alapján.Arról a "hölgyről"( nem lányokról mivel gabriellát nem ismerem)akinek viselt dolgait volt szerencsém figyelemmel követni több éven keresztül.A könyv elolvasása nem változtat az eddig szerzet személyes tapasztalaton(annál-is inkább mivel nincs szándékomban Juditot gazdagítani egy elferdített valóság tartalmú könyv megvásárlásával) mivel írni mindent lehet....de én a szememnek hittem ,hiszek!!!

Valaki 2007.11.08. 18:48:05

Kedves oan!Hálisten az emberek többsége a DIREKT FERTŐZÉS tényére, történetére kiváncsiak. Na meg arra hogy Juditnak köszönheti egy pár NŐ/FÉRFI hogy Zoli által nem lettek/lesznek megfertőzve.Engem és sok mást a jelen és a jövő jobban érdekel.Fontos: több ilyen férfi ne fertőzze Budapest NŐIT mert akkor tényleg robban az AIDS bomba.Jobb lenne a szeretteid vagy gyerekeidnek elmesélnéd az ember már a házastársába sem bízhat!Miért akarod a betegségét Juditnak még jobban nehezebbé tenni a rossz indulatú véleményeddel? Hol vannak Judit előéletéből a férfi szereplők? Ha lennének vagy ÉN lennék az egyik, már rég segítenék "szegény Zoltánon"! Úgy néz ki egyedül vagy?

oan 2007.11.08. 20:12:56

Kedves Valaki!!

Amint előző kommentemben jeleztem Zoltánt marasztalják el(ha a vád bizonyítást nyer)mert amit tett az nem tolerálható!!! semmilyen körülmények között.És remélem ez után a precedens értékű per után más aki hasonló cipőben jár az is bírósághoz fordul.A férfiak pedig Judit előéletéből már aki felismerte parókában ,és napszemüvegben ....én személy szerint ismerek illetőt,és már el is ballagott HIV tesztre .Egyébiránt miért???? jelentkeznének hiszen Judit nem tudott betegségéről,és ők önszántukból töltöttek vele egy-két éjszakát.

oan 2007.11.08. 20:12:58

Kedves Valaki!!

Amint előző kommentemben jeleztem Zoltánt marasztalják el(ha a vád bizonyítást nyer)mert amit tett az nem tolerálható!!! semmilyen körülmények között.És remélem ez után a precedens értékű per után más aki hasonló cipőben jár az is bírósághoz fordul.A férfiak pedig Judit előéletéből már aki felismerte parókában ,és napszemüvegben ....én személy szerint ismerek illetőt,és már el is ballagott HIV tesztre .Egyébiránt miért???? jelentkeznének hiszen Judit nem tudott betegségéről,és ők önszántukból töltöttek vele egy-két éjszakát.

Value 2007.11.12. 19:21:48



Kedves Judit!

Remélem elolvasod az én történetem.

Két héttel ezelőtt bekapcsoltam a televíziót, és felismertem a volt férjedben, az Aids botrány főszereplőjében a 7 évvel ezelőtti partnerem. Bár akkor a riportban mindent megtettek, hogy felismerhetetlenné tegyék, azonnal tudtam ki ő.

A két hetem arról szólt, hogy minden létező módon utánajártam az ügynek, a betegségnek...illetve csináltattam egy HiV- tesztet.

Ma...két órával ezelőtt kaptam meg az eredményt. Negatív vagyok. Hozzáteszem..kész csoda, hiszen tisztán emlékszem, hogy akkor, 7 évvel ezelőtt nem védekeztem Zoltánnal.

Fontosnak tartom elmondani, hogy akkor 2000-ben velem sem közölte a betegségét, soha egy szóval sem, bár a mi kapcsolatunk tiszavirág életű volt...leginkább az életmódja miatt. Önpusztító volt és semmi sem számított neki...akkor még nem tudtam miért érez így.

Hiteles információk szerint 99'ben regisztrálták HV-pozitívként..nem 2000-ben. Tehát még ez is hazugság.

Nagyon sajnálom ami veled és az előző barátnőjével történt.

Egy HÍV-pozitív ma már teljesértékű emberként tud élni, hála a már fejlett gyógyszereknek..az állapot tünetmentességig fenntartható akár életetek végéig is.

Tudom, hogy milyen borzasztó lehet ennek a folyamatnak a lelki tényezője. Az emberek viselkedése, viszonya az állapotodhoz.

A nyilvánosságot vállaltad, dacára annak, hogy tudtad a két gyermekedet is kiteheted annak, hogy újjal mutogassanak rájuk. Emellett viszont azt gondolom, hogy rendkivül bátor ember vagy,hogy ki mertél állni az igazadért.

Még most sem tudom felfogni, hogy milyen szintű emberi aljasság kell ahhoz, hogy egy férfi, aki tudja fertőzött szándékosan hallgasson a betegségéről.:(

Sajnos azt gondolom, ami az ügy jogi kimenetelét illeti, hogy meg fogja úszni, azon egyszerű oknál fogva, hogy tudomásom szerint nem tudják bizonyítani ki kit fertőz meg.

Mindezek ellenére szívből kívánom neked, hogy sikerrel járj, és reményteljesen tekints a jövő felé, hisz az élet nem állt meg. Ezzel a betegséggel lehet élni, tény, hogy nem olyan minőségben ahogy eddig.


Bízzunk abban, hogy hamarosan meglesz az ellenanyag erre a szörnyű kórra. Én úgy tudom, hogy már kisérleti fázisban van az ellenszérum.

Sok erőt, kitartást és minden jót kívánok neked!

Üdvözlettel:

Any

2007.11.12. 21:17:34

shivamantra.freeblog.hu KATT IDE!!!(kommentek)Judit bizonygatja a bizonyítványát!!!

fliki 2007.11.12. 22:35:07

Sziasztok !

Hihetetlen, hogy még él ez a topic :)

Ajánlom figyelmetekbe a www.oek.hu-n lévő statisztikákat...

Judit és díszes társasága tipikus példája annak, milyen az, amikor valaki vagy megkapta a pozitív eredményét vagy egyáltalán köze nincs ehhez, de azért úgy sikerült felkapaszkodnia az HIV/AIDS pénztől roskadó transzglobális expresszjáratra.

Gondoljon akárki amit akar, nyílván ez mindenkinek a magánügye, de, engem ebben az egészben 1 dolog szomorít el : hogy ilyen hülyének nézik az embereket.

Juditék szépen betöltöttek egy olyan űrt, ami már régóta tátongott, mert valamiért az úgymond "HIV prevencióról" nem sokat lehet hallani manapság..

A fiatalok is nagyjából annyit tudnak, hogy ha "éces" vagy, meghalsz. Fogalmuk sincsen semmiről, én elsőkézből tapasztalom, hogy a 15-18 éves, "gimis" generáció, teljesen felelőtlen szexuális életet él. Rengeteg a fiatal anyuka, folyton isznak, drogoznak , nem egészséges életvitelt folytatnak. Nekik tényleg annyi ez az egész, hogy maximum az mtv-n az aids világnapjáról szóló műsort nézik félszemmel, miközben ki tudja milyen pszihotróp drog hatása alatt vannak.

Ez nyílván nem mindenkire igaz, meg a felnőtteb korosztályból sem sokan törődnek ezzel, lényegében csak azt akarom kihozni ebből, én emléxem olyan időszakra, amikor a magyar tévéből, az újságokból, nyílvános szűrés, satöbbi, nagyon meg volt ez nyomva, de manapság nincsen felvilágosítás gyakorlatilag, zéró.

És felmerül az emberben a kérdés, hogy növekszik-e ennek ellenére a HIV fertőzöttek száma ? Hogy az ilyen állítólagos ámokfutók, feltételezhetőleg, 10-eket, 100-akat fertőztek meg ezzel a halálosnak mondott vírussal ?

A statisztikák szerintem magukért beszélnek. Az összes HIV-el kapcsolatos kérdésre statisztika szokott a válasz lenni, épp ezért hoztam fel.

Ha ez frankón így lenne, ahogy írva vagyon, szerintem itt olyan szintű válság lenne, hogy karantén alá helyeznék az országot és Dr Robert Gallo pribékjei helikopterről lődöznék le akit még életben találnak :D

Ez egy NONSZENSZ :)

JUDIT A HIV+ NŐ 2007.11.13. 07:55:09

VÁLASZ-Value 11.12.19:21-re
Kedves Any!
Nagyon ÖRÜLÖK hogy megúsztad a betegséget! Köszönöm a történeted mert ezzel is,(már egy másikkal is) igazolva van az, amivel oly sok rosszindulatú ember vádolt, hogy SAJNOS IGAZ A TÖRTÉNETEM ZOLIVAL és A TŐLLE KAPOTT BETEGSÉGGEL!!!Remélem a többi SAJNÁLATOS "PÓRUL JÁRT" NŐ segíteni fog nekem és G.-nak, mert igenis már lehet 99%-os VÍRUS TÖRZS vizsgálattal(igen drága)az igazunkat bízonyítani.
ÜDV: JUDIT
süti beállítások módosítása